Monday, June 8, 2009

...CERAMIC BUSINESS CLUB...


Korang penah dengar x jutawanceramic(CERAMIC BUSINES CLUB)..bisnes ni sgt mudah sgt.mudah tuk buat duit..

Die macam system jualbeli je..kte beli brg then jual, tiap2 bulan kte akan dpt untung..
Tp jgn risau..kalo korg xnak jual sendiri pon xpe..juz bg modal n tiap bulan korg still trime untung..


Ni bukan skim cpt kaye ni system bisnes biasa je..bisnes ni korg XPAYAH JUAL BARANG & XPAYAH NAK CARI ORANG..senang jek

Bisnes ni ada 3pakej..
Pakej1 : modal RM900,tiap2 bulan akan dpt RM1000,so untung RM100 (+RM400-rolling)
Pakej2 : modal RM1800,tiap2 bulan akan dpt RM2000,so untung RM200 (+RM800-rolling)
Pakej3: modal RM3800,tiap2 bulan akan dpt RM4500,so untung RM700 (+RM3100-rolling)
Bayaran ahli : RM155

Korang juz kuarkan modal skali seumur hidup je..nanti tiap2 bulan kte akan dpt untung..berminat x?kalo beminat contact ar aku..insyaallah.bisnes ni ok.kalo korang nak tau lg lanjut..orang bukak je website ni jutawanceramic
aku pon baru jek join bisnes ni..akak n abg aku da join,dorang agak masyuk ar..
so sesape yg nak buat duit jom la join sesame..
berminat contact aku k!=)


***jangan lupe lawati website http://www.jutawanceramic.com/

3 comments:

Hayati Hanuni Halin said...

kaksu...
erm...bekesan ke bisnes ni...?
heheheh...

ejad dak famasi yg pakwe nana tu pun wat bisnes ni gak....

intan.dayana said...

wahhhh....sgt bekesan kah..?

sOo_ARe said...

insyaallah bisnes ni ok..
ksu baru try, sbb abg n akak ksu
da masuk 7bulan da..abg ksu die nye income da nk dkat 2K akak ksu lak 4ratus sebulan..ok la tu kan.sape nk bg kte duit tiap2 bulan mcm tu je