Friday, May 29, 2009

...mAkaN anGiN..lalala~

umo aku skang da masuk 24tahun da
seumur hidup aku xpenah g aku men bowling
tp atas ajakan kak EJ tadi
aku ke sunway pyramid
niat asal die ke sana adalah untuk bayar bil tepon tunang die
tp dsebabkan ktrong terlambat
kdai tipon tu da tutup..

tetibe die berkata
'bowling jom'
aku lak
'hah??bowling..aduhai..xpenah g sentuh bola boling nih,macam mana ni..adeh'
dan die berkata lagi
'xpe..belasah je'

aku xdapat kate ape dah la
ikut jek..
ktorg men 2games jek
1st games aku ok..tp 2nd games hancus..
bola asek masuk lobang
haha..

kak EJ sgt teror gler main..
perkh!mang mantap ar..
die ar paling score
2nd tunang die
last suda semestinye aku..hehe

tp xpe at least dapat gak merasa men boling
thx kak EJ sbb bawak adik jalan2
ni 1st time men bowling n menjejak kaki ke Sunway Pyramid
hehe...=p

*da 3mlm berturut2 lepak ngan kak EJ n tunang die
adakah aku kacau daun??
xkot!..=p

4 comments:

Hayati Hanuni Halin said...

u..besh nye men boling...
nape u tak ajak i...
huhuuuu~

sOo_ARe said...

u jauh la cyg..sori tau tp i xcurang k..

rOck said...

k.su..meh dtg umah..depan umah ni je tmpt nak men bowling...hhaaha..

Hayati Hanuni Halin said...

seb bek u tak curang....hehehhehehe

windu la....