Friday, May 8, 2009

...aFteR a lOng tiME...

wahahaha...
da lame gler xupdate blog ni..
bukan ape..malas da nk mencoret
xda mood nak menulis
hehe...

aku skang kat ofis inspem (i'm under kewangan unit)
inspem tu ape?
inspem tu stand for Institute Penyelidikan Matematik
iaitu jabatan matematik kat UPM...

aku baru jek ditrnsfered ke dis unit..
seminggu da la
and i've been in inspem for almost 2 weeks..
b4 dis aku kat lab komp with afzan, ifat and amy..
and also kawan baru yg juga buat LI kat INSPEM ni..
doing nothing
juz berinternet sambil searching some info about FM
haha..tp cam byk berFB jek..huhu..
**patut la malas nk update blog,da addicted ngan FB..haha

tp mgu ni aku da cam slow ngan FB
kurang da berinternet
sbb kat atas ni aku kena wat keje
kak wan is my new supervisor
and my task is juz help her and also his assistant, kak siti
pape keje yg dorang bg aku wat jek..
kebanyakan nye keje2 cam menaip surat n fotostat la..
filing pon ada gak kdg2..

sblum ni aku under Dr Rusydan,lect here
die yg suggest kan aku untuk tukar sv
bcoz he said he don't know how to guide me..
why?becoz his field and my field is different
that's why i've been trnsfered to finance unit..

ari ni cam xbyk keje..
td jek kak wan suh fotostat document tok miting
ni die tgah miting la ni..

smalam best..
aku pg putrajaya
temankan kak anim survey hotel (1 of the staf here)
yg bes nye abg fizo,who is driver kat inspem nih bwk aku n kak anim pusing2 kat area situ
**aku ni jakun sket ngan Putrajaya tuh..xabes g explore tmpt tuh
aku sgt kagum ngan tmpt tu act..

abg fizo bwk nek jambatan yg cntek tuh
tp syg aku xbwk kamera
pas pusing2 die blanje ktorg mkn cendol
hehe...thx abang fizo..
thx gak kat kak anim coz ajak aku
boring sebenanye duk lam ofis nih..
nak online pon tkt..
ye la kena behave la kan..hehe

that's all till here...=)

3 comments:

taQi said...

salam...
kak..da ada tajuk mini project?

أسمأ أحمد بهاري said...

kak su! miss you.. huhu~ keje leklok k?

sOo_ARe said...

taQi : da ada tjuk nye..tgah nk discus ngan sv ksu..ksu ingt nak buat pasal insurance services..tp dr aminul suggest ksu buat asset management..smalam ksu emel die n bg die topic yg ksu nk buat..die suggest yg tu la..
ni nk bincang ngan sv ksu la lu..die bz sket ari ni..sok la kot..tp taQi ksu xtau mini project guideline..taQi ada x contoh2 mini project senior nye..kalo ada ksu nak..huhu

asma: miz u too..take care k