Tuesday, November 2, 2010

paPe Laa...

tak tau cene nk stat entry ni
ari ni rasa down gle
nak nanges!!!

why?
maybe 1st sbb hal pg td kot
ngan anak2 murid aku
kelas 1G...
aku xtersengaja marah anak2x murid
aku dpt rasa dorg ni da naik kepala
sbb nya aku terlalu baik ngan dorg
act aku xbrape reti nak tunjuk garang
so, i juz be myself
tp benda lain lak jadinye
budak2x tu mcm da xde rasa hormat n tkt pada aku
ape aku ckp sikit pon xdenga
sedih sgt...

skang rasa nk nanges
down gle!arghh...
sakit dada aku..

tp ble kua dr kelas dorg
aku rasa besalah sgt2
aku xniat nk marah dorg pon
hilang trus mood aku
nak mkn pon xslera
sedih!!!
marah ngan diri sendiri
bukan salah budak2x tu
tp that's all my fault
aku yg xreti face dorg
smpai dorg da nek kpala

pastu masuk lak bilik guru
sorg ckgu tu kecoh2x pasal soalan jawi
kertas soalan jawi tok ujian akhir tahun aku yg buat
so, i'm da one yg kena btgjwb if anything hapen...
ok...ble sume da ready, da siap
aku pas kan sume soalan untuk tiap tahun kat ckgu2 yg bertugas
*atas arahan ckgu kat ctu

nk dijadikan cite ada la sorg ckgu ni mencicirkan ketas soalan tu
*xtau la ape cite sbena
tp itu la yg smpi ke telinga aku
dan aku disalahkan
i mean dari cara dorg bercakap
xtau la kot aku yg terasa lebih2x..
huhu...tah la~

alkisahnya
ketas soalan tu awal2x lg da smpai ke tangan student
kecoh la jadinye..mcm mana bole jd camtu

pastu aku terdenga lak
yg sebenanye dat ckgu yg pas kan kat student suh letak lam kelas
tah la..aku pon xtau
tp yg pentg aku yg kena!
damn!!!

arghhhh!down lagi!
aku da nages da tadi
tensen ar...

smpai skang still rasa xbest!
arghhh..
i need sum1 to talk
T_T

3 comments:

As Ahmad said...

eiii, ape jahatny cecekgu kat sana nak men tetuduh. yang wat salah tu lak tak reti nak ngaku ke? nila manusia skang kak su. geram org. kite bek salah. kite jahat pun salah. kaksu jgn down sgt tau? kuatkan smgt. huhu~ yg psl marah student tu, esok if akak masuk kelas deorg akak senyum, sure deorg tak down dah. it's a normal thing. kdg² kite kene tegas sikit. lg bagus dr kak rotan, ke sebat ke blasah ke. ha tu kalau nk rs besalah, memang patot. ngaa~

kak su nk citer pape, org ad ni :) reroger la ye? if tadek kedit btau, nati org tipon ;)

muah!

sOo_ARe said...

xla..ckgu kat sana2 baik2 cume td cam salah paham sket je..huhu
terkecik ati jap...sbenanye emo2 ni sbb xsengaja termarah anak murid..huhu..sedih sgt

sOo_ARe said...

tQ asma' :D
sokay, ksu ok je..da rilis afte post entry ni :D