Tuesday, March 1, 2011

bLOg aku!

hai..
selamat pagi semua..hehehe
hari ni sampai je ofis aku trus on pc n trus sign in blog
bila baca balik blog ni rasa macam tah pape je
apa la yang aku merepek..
ayat xbest langsung..
jeles baca blog kawan2 ygn sangat best n ada input..

tapi hakikat la yang aku memang xreti nak buat ayat2 masyuk
memang aku tak suka karang ayat
tapi kenapa aku ada blog..
sebab bagi aku blog adalah salah satu cara tok nak luahkan something yang aku xterucap dek kata2..

sekian.

2 comments:

budak chOmel said...

hahaha..well kaksu..intan pon xreti nk karang ayat jugakk!!! :P

dayIIIz said...

kih3..sadis beno bunyi nye.. orait pe~~