Sunday, March 22, 2009

...cERita Hari iNi...

ari ni lam sejarah
aku kena keja ngan beruk
aish!memang cuak gler time tu
dah la sorang...
time blik dari cafe..die nak makanan aku agak nye
xtau la nk ckp mcm mana, ape yang aku rasa time tuh
nak tercabut jantung perut n hati aku
1st time pengalaman kena keja dek beruk

rasa takut.rasa nak marah
sume becampur gaul!
takut kat beruk.
fobia da ni..ble jalan sorg2 kat lua blik
rasa cam ada benda nak terkam
waa!nak nanges pon ada
rasa nak marah kat uia
asal d biar je beruk2 tu berleluasa kat kawasan uia nih
bahaya kot!
asal xtgkap jek anta kat zoo
tu la tmpt dorang
huhu~

e..pastu..baru kejap
zikri menepon aku
die cakap aizat (AF5) dtg kuantan ari ni
** aku : frust menonggeng
aku nak jmpe aizat!!!
nak aizat!
bia la ape org nak kate..
aizat xcomel ke.aizat xensem ke
pape la!
yang penting aku ske aizat!

saje je nak jeleskan aku
siap ckp begamba ngan aizat g..
waa...nak jugak!
boleh plak die lupekan aku
adeh!zikri.zikri.
ni internet lak problem
byk kali dah aku try post entry nih!
asek fail jek
adeh!

12 comments:

DeeN said...

beruk tu ske kat sulha kot...

kirenye selama ni aizatlah yg bg smangat kat sulha utk trus idup eh? hehe...

internet kat uia memang cemtu...

hahaha...

-DeeN-

intan.dayana said...

saba kak su..ade hikmah dsebalik kejadian..

Hayati Hanuni Halin said...

kaksu!!
beruk tu sgt jahat!
yati nak parking moto semalam, then die keja gak!!!

yati memule dah nak halau die sebab die dtg kat yati, tapi beruk tu sgt jahat!
degil!
last2 yati yang takot...

ala ciannye tak dapat jumpe aizat akak..
heheheh

Hayati Hanuni Halin said...

aizat lupekan kaksu...?????
hahahah.. gelak tonggeng3x...
hahahahahahah~

Alia Iskandar said...

huhu..org penah tgk ade sister kne keja..laju die lari..monyet tu pon smgt keja die..naseb baek xpape..die boring kot ksu..maen sorg2 je..hihi =P

fegha said...

arini kak su kne keja lg x?
camne kak su menyelamatkan diri?
die keja kak su smpai mane kak su?

sOo_ARe said...

::deen

em..beruk tu memg ske kaco org
huhu..

bes tu kalo aizat xda cene ek?
he..xda la sampai mcm tu skali aizudin..

::intan

tQ intan =)

::yati

ksu pon yati
ksu try nak halau die
die xtakut pon

::alia

gurau kasar tu alia..hu~

::mst la slamat..ksu kan jaguh pecut
haha!
berani g kaco next time
ada yg nak kena karate nti..jgn xtau ksu jaguh tekwando gak!=p

zickree said...

hehehe..cian kaksu.xdpt aizat tp dpt beruk.haha=p

nt jgn lpe tgk kt bharian ye pic zik n aizat.hoho

ada lagu utk kaksu kt zickreeworld.dolod le.hehe=p

nAd.dOt said...

aizat comel cam k.su..

haha sedapkan ati jek..

sOo_ARe said...

::zickree

ish!sajo jah
doh la g xajak ksu..
derhaka ko kakok ni namo dio..
hu~
seb bek ada tuju lg..baru nok maroh
he~

sOo_ARe said...

::nad

nad!aizat memg comel k!

taQi said...

beruk jantan kot yang kaco kak su tu =P