Sunday, March 1, 2009

...REhLah aN-NiSA'...

Smalam aku de rahlah kat pancing
Ni program blok la kirenya
Walaupon kekurangan participant
Tp tetap dteruskan
Ni kali ke2 aku kesana
1st time kesana time amazing explorace
Tp tym tu xwat pape pon
Juz tgk dak2 main explorace jek

Sampai kat sana lam kol9 pg
Smpai jek
Aku as a komiti kena bntu game coordinator(ilya,rumet aku)
set up padang…
pas dgr talk dari fellow blok (dr niza)
**aku xdgr pon talk nye..sbb set up padang tok game..ngee=p
ktrorg pon stat la game

ni yg bes..aku men sume game
1st game : baling slipa
Yg klaka aku kena buang padang sbb main kasar..
Haha..aku dgn slumber menyepak tugu slipa yg pihak lawan bina
Kui2..aku ingt bebrbuat demikian adalah dbenarkan..
Rupenya x..xpasal2 aku dbuang padang..
Phiiiiit!sulha!keluar!
Haha~

Pastu ktorng main cari gula2 lam tepung
Aku sedikit xske game ni
Sbb nti mst akan tetelan tepung tu.
wek!xsedap..nak muntah!
Dah la kena in pair
Kaki kena ikat ngan tali raffia wit my pair,lisa
Sakit gler pergelangan kaki aku
Sbb tarikan tali tu..
umph...

Last game adalah war game..kejap je game ni
Stiap grup kena berusaha untuk slamat kan bendera negara masing2
Dan dbekalkan 5belon air,konon senjata la
Seb bek aku xkena lontar ngan peluru air tuh
Kalo x mst basah
Dah la skuar aku kotor gle
Ngan tanah ngan tepung lg

Memg sgt penat kot main
Tp xpe sbb ianye bebaloi..he
Grup aku mdpt tmpt petama
Sbb dpt point plg tgi..
Yes!xsia2 aku berpenat..

Pas solat zoho
Ktorg sume excited
Masa yg dtgu oleh sume org..
Main air!!!!!
Yeay!!!
Sgt la bes gler
1st time aku dpt berendam lam air yg sgt sejuk
Main gelongsor lam air
Pastu duk dbawah terjunan air terjun
Bes sgt2..
Rasa xnak blik jek
Ktorng ramai2 duk kat bawah terjun tu
Even ada lelaki2 dkat area tu
Ktrong juz wat bodo
N menikmati time yg sgt sonok itu..
He..

Tibe la time untuk pulg…
Aku pulg ke uia ngan intan
Hehe..da biasa da nek keta ngan intan nih
Sgt sonok
Sbb die bawaK kete laju..he
No wonder la jpj ‘ske’ die
**ampun intan
Aku sgt impress ngan cara die bawak kete
Lg2 ble die wat side paking
Memg aku terpegun la
Sbb pe..sbb bg aku side paking la plg susah dalam bab paking memaking ni..
Die lak..prak!pruk!prak!
Dah!setel..
Aku memg admire die la bab2 bawak kete ni..hee
**intan!!!!nak sign~:D

Smpai je kat uia
Pas solat
Bum!trus terbaring sbb sgt penat…
Bgun pg ni badan skt2
Xlarat~
Mlm td aku selsema,seb bek pg ni ok
Tp pape pon aku memang sgt sonok
Selama lebih kurang 2,3tahun kat kuantan
Ni la paling bes yg penah aku rasa..
=)
titik!

***nak g panching lagi…

3 comments:

aSma' Soleha said...

ehem2..
assa;amu'alaikum
wah! dah lawa blog kak su..
dah pakai baju! hehe

best kan g panching..
nati nak g jangan lupe ajak org.. hihik!

intan.dayana said...

srOnOk kan..??
rase mcm nk mandi2 manda lg d situ...
tp ade masekah..??
huwaaa~

sOo_ARe said...

::asma
tgk la sape designer die
hehe~

::intan
ahah!sonok sgt.
xpuas mandi kan intan
kan bes kalo WEF336 bole kesitu lg
hehe...