Monday, January 5, 2009

...aNTarA DuA...

Peningnye kepala ble nk memilih
Aku tahu sekarang bukan masanya
Tp keadaan memaksa aku untuk berbuat semua itu
Macam mana ni
Nak pilih yang mana ni
Susah nya..
Memang la da cakap xnak bg komitmen
Tp susah la..
Aku still risau..
Takut da terberi harapan kat orang
huhu~

9 comments:

sir said...

salam..susah tu kan..

aSma' Soleha said...

eh? rupanya cik soo_are ni kakak yang selalu masakkan air panas buat si gadis kecil berhati mulia. ingatkan amoi cina mana lah tadi yang menfollow blog org. hehe

fuzzy said...

k.su..da ready ke?klu sanggup terime komitmen tu,on je la..klu x jgn dpkse..nanti terseksa...betul x upin ipin?? betul3..heee~

intan.dayana said...

hmmm...
pilih ngan bijak ye kak su..
yg call smlm tuh ke..??
hikhik~
dea tau da kot kak su da pandai memasak..
muahaha~

sOo_ARe said...

to asma:
hehe..ingat asma' still dun realiza my blog
hehe..caje je nak wat surprise..he~

sOo_ARe said...

alah setakat pandai memintal je kot intan..grg nye xlpas lg..adeh.
saje je nk tunjuk fail dpan korang sume..
hahah!

sOo_ARe said...

helo nad~

intan.dayana said...

hahaha~
eleh..nk tunjuk failed kunun...
ckp la mmg kak su goreng hangus...
muahaha~

sOo_ARe said...

memang la ksu grg hangus..
ksu ngaku..tp tu hanya lah kesilapan yg xksu sengajakan
sbelom ni ksu grg2 xhangus pon..
wekk!!intan dengki