Friday, January 16, 2009

...nO sUBject...='(

rasa nak nanges...
kenapa aku xleh lupa dia..
kenapa...
apa yang dia ada...
apa yang dia da buat pada aku...
aku xleh lupa dia langsung...
mata aku xtetahan lg...
kan best kalo air mata ni dapat membawa bsama
kerinduan n cinta aku pada dia....
tp boleh ke?
inikah dkatakan penangan cinta pertama
walaupun pahit tapi tetap terasa manis...
sehingga aku xterasa kepahitan nya...
kemanisan nya juga yang aku kenangkan...
sedangkan kemanisan itulah yang membawa aku kepada keperitan

4 comments:

aSma' Soleha said...

kakak.. tabah ye? mungkin Tuhan nak tunjukkan akak sesuatu.. cuma masih belum terfahamkan.. apapun, tabahlah mengharung hidup.. dambakan kecintaan kita dalam sepi sepanjang malam bersamaNya.. mencari cinta dan redhaNya.. Dia, Pencipta Cinta yang paling indah!

Hayati Hanuni Halin said...

kaksu...
setiap ape yang berlaku ade hikmahnye....
=)

yang dah lepas tu let it be je....
just igt yang tu penah menyakitkan akak....

so, go on with a new chapter....

apape pun yati syg akak...

=)

sOo_ARe said...

haha..
ksu nk peroid kot
tu yg bengong tu..
he~
thx yeh atas nasihat tu

p/s yati:cyg yati gak!

Szakif said...

:)