Sunday, January 4, 2009

MY First poSt

hahah!
finally..setelah berfikir panjang lebar
aku da join blogger
hehe..
membe2 aku la yang beria2 suh aku wat blog
ni dorang xtau g ni...
surprise la kunun..
ceh!
kalo d ikutkan aku xnak pon wat blog ni
yela aku bukan sehebat asma' n zaki
ahaks!

intan!!!asma!!ksu da wat blog da~

yati...ksu tgah wat blog la..
time aku duk wat blog ni yati ada kat blik aku
die ngah wat keje EDU die la
dah tu duk sibuk2 pandang2
tnya aku tgah taip ape
ble die baca nie die tau la..
kui2..

to zaki also..oit.ni ha blog aku da wat da
demi korang sume..haha~
dak2 ni la
asma', intan, yati n zaki yang duk suh aku joain blogger..

cepat2...wish selamat datang kat aku
hehe~

15 comments:

Hayati Hanuni Halin said...

woit kak su!!!

hahahaah~
yati jadik orang first follow blog akak ngan komen kat blog akak!

hahahah~
mc flurry satu!

intan.dayana said...

wahahaha~
dea da ade blOg...
yeay~
nnt bule la kite same2 lawat melawati blog masing2 ye..
sOnOk nye..!!!!

Szakif said...

ala.. korang potong a~! patutnya aku yang kena rasmikan dulu blog ni pasal nama aku paling banyak dalam entry pertama nih. huhu...

papepun sulha, dah berblog2 ni, jangan sia2kan masa kat sini je k.. make sure apa yang kita tulis ada manfaatnye :D

*mengingatkan diri sendiri sebenarnye :D

intan.dayana said...

zaki..
blOg kak su ko follow ek..
blog aku ko x follow pon..
ni nak mrajuk ni..

fuzzy said...

wah k.su dah advanced skang..cayalah..ngeee~!
marila btegor sape d sini..hahah~!

soo_are said...

wah!
teruja aku ble dpt komen dari korang..
ahaks!

zaki ko jgn wisau
aku rasa aku xseaktif korg sume dlm bab2 tulis blog ni..
idea xmencurah2 mcm korg..
hehe

eden xreti nk bkata2..
hehe..

soo_are said...

yati!
jom g KP sok
kte beli mcflurry
slurpp~

Anonymous said...

woW.. dAK kciK nI dA aDe blOg.. bGUs2.. caYALA kSu... mSti ciKgU2 ksY bGGe nGan aNk mUrID dieorg.. =P

soo_are said...

to intan..
nti kte same2 melawat k..
tp blog ksu x well establish lg la
still under construction
so kalo jalan tu ada gegar2 ke
masuk lubang ke
saba ye..
huhu~

intan.dayana said...

huwaaa~
da termasuk lObang dah ni..
cmne nak kua balik..
pat la kaksu..
angkat intan...
erk...

aSma' Soleha said...

dengan penuh rasa terharu..
selamat datang ke blogger, akak

Szakif said...

intan, aku dah follow ko dah.. huhu~

sOo_ARe said...

to anonymous:
mst la bge ksu kan ank murid yg baikKK!!

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

ХРЮ!!! ;-P

[img]http://www.iphones.ru/wp-content/uploads/2008/11/superpig-01.png[/img]